غزوه بنی مصطلق و آغاز دوستی

پژوهشگر و محقق دینی گفت: این واقعه نشان دهنده آن است که دین اسلام دین رأفت و مهربانی است ولی در برابر کفار هم سرسخت و محکم می‌ایستد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سلام کمیجان»؛ حجت‌الاسلام و المسلمین منصور صابری در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: غزوه بنی مصطلق، یکی از غزوات پیامبر است که در ماه شعبان اتفاق افتاده است.
پژوهشگر و محقق دینی گفت: پیامبر اکرم (ص) قبیله بنی مصطلق که از طایفه بنی خُزاعه بوده است را به دین اسلام دعوت کردند و آنها نپذیرفتند و با مشرکان همکاری داشتند و قصد حمله به مدینه داشتند.

صابری افزود: در جریان این حمله پیامبر اکرم (ص) نیز سپاه را به سمت قبیله بنی مصطلق حرکت داده و جنگ سختی هم نبوده است و مابقی به دست مسلمانان اسیر می‌شوند و به دلیل نزاعی که بین مسلمانان اتفاق افتاد چهره نفاق ظاهر شد.

وی تصریح کرد: یکی از اسیران، دختر رئیس قبیله نام به جویره بنت حارث بوده است و اسرا در قبال پرداخت فدیه آزاد می‌شدند واین دختر خدمت پیامبر آمده جهت عدم توان پرداخت فدیه و پیامبر فدیه خانم را پرداخت می‌کند و آزاد می‌شود و مابقی اسرا هم آزاد می‌شوند و این قبیله با مسلمانان پیوند خویشاوندی پیدا می‌کنند و دشمنی را کنار می‌گذارند و رئفت پیامبر باعث مسلمان شدن این خانم و قبلیه می‌شود.

وی اظهار داشت: رأفت پیامبر باعث مسلمانی یک قبیله می‌شود و این واقعه نشان دهنده ان است که دین اسلام دین رأفت و مهربانی است ولی در برابر کفار هم سرسخت و محکم می‌ایستد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: آیات اولیه سوره منافقون درباره عبدالله عبیر در همین جنگ نازل شده است و علامه طباطبایی و عبدالله عبیر کارشکنی و پیامبر را تحدید می‌کردند و در مزمت منافقان به ویژه عبدالله عبیر نازل شده است.

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 6 =