به گزارش سلام کمیجان؛ خانم «فاطمه دربندی» همسرشهید درباره تاکید شهید به رعایت حجاب و اهمیت عفاف بیان کرد: «حجاب» مساله ای است که شهدا در زمان حیات و در وصیت نامه خود تاکید زیادی روی آن داشته اند.همسرم در زمان خواستگاری روی اولین موضوعی که تاکید داشت، «حجاب» بود و می گفت: «حجاب برای خودتان فایده دارد و به بانوان حس حیاء و امنیت می دهد.» در طول زندگی هم در مکان های مختلف از جمله گلزار شهدا درباره حجاب صحبت می کردیم
همسر شهید «محمد زهره وند» می گوید: شهدا با خون خود جهاد کردند و ما با حجاب خود راه شهیدان را ادامه می دهیم.
بخشی از وصیت نامه شهید به دخترش با محور حجاب
وی تعریف کرد: شهید زهره وند در وصیت نامه اش به دخترم وصیت کرده است که با حجاب باشد. ایشان در وصیت نامه اش نوشته است: «فاطمه جان (همسر شهید) چند خواسته ازت دارم. اول، مثل همیشه حجابت را خوب حفظ کن و این حجاب و معرفت را به دخترم ریحانه جان یاد بده و از تو فاطمه جان می خواهم همیشه در سختی و مشکلات به خدا توکل کنی و با ذکر نام خدا آرامش بگیری. وجود و حضور ما، همه وسیله است و بود و نبود ما خیلی مهم نیست و اگر توکل کردی و خدا را در همه حال احساس کردی می بینی که پشتیبان و یار محکمی داری و هیچ وقت احساس تنهایی و ترس به تو غلبه نخواهد کرد.»
خانم دربندی با ابراز خرسندی از رعایت حجاب توسط دختر هفت ساله اش به نام «ریحانه» گفت: متاسفانه در جامعه امروز گاهی مشاهد می کنیم که بانوان چادری و با حجاب در فضای مجازی با همان حجاب چادر عکس های نامناسبی می گذارند. دخترم به حجاب علاقه دارد و چادر می پوشد. چند روز پیش برنامه ای تلویزیونی را تماشا می کرد و به من می گفت:«وقتی کسی حجاب دارد نباید آرایش کند» و اهمیت حجاب را با سن کم به خوبی درک می کند. همین که دخترم این درک را دارد برایم شیرین است و خیلی جالب پیام چادر را متوجه می شود.
حجاب و عفاف تکمیل کننده یکدیگر است
همسر شهید زهره وند با بیان این که «حجاب و عفاف باید در کنار هم باشد زیرا این دو تکمیل کننده هم هستند» اظهار کرد: بانویی که حجاب ظاهری را رعایت می کند اما رفتارش متناسب با آن نیست، درک درستی از عفت ندارد. بنابراین ارزش حجاب همراه با عفاف است و حجاب به این صورت کامل می شود. همچنین اراده فرد باحجاب با رعایت عفاف محکم تر خواهد شد. بسیاری از بانوان که به عفاف توجه کمتری دارند، ممکن است گاهی پایشان بلغزد و در بعضی جاها مانند مراسم های عروسی، نسبت به رعایت حجاب کم توجه تر شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که «چطور می توان از فرهنگ ایثار و شهادت برای ترویج «حجاب و عفاف» بهره برد؟» گفت: این موضوع نباید فراموش شود که بسیاری از شهدا در وصیت نامه خود گفته اند که ارزش حجاب بیش از خون شهید است و این عزیزان برای حفط وطن و ناموس خود به میدان رفتند و جانشان را فدا کردند. شهید می دانسته که رعایت «حجاب» چه تاثیری در جامعه داشته و اگر نسبت به آن بی توجهی شود، فساد در جامعه رواج پیدا می کند. ما مدیون شهدا هستیم و حداقل کاری که برای ادای حقی که به گردنمان دارند می توانیم انجام دهیم، رعایت حجاب است. شهدا با خون خود جهاد کردند و ما با حجاب خود راه شهدا را ادامه می دهیم.
خانم دربندی در پایان اظهار کرد: بیشتر شهدا بر این باور بودند حجاب می تواند جامعه را نگه دارد زیرا حجاب زن ابتدا در خانواده مطرح می شود و اگر پایه های خانواده متزلزل شود، به طور حتم جامعه متزلزل شده و رشد نمی کند.