به گزارش سلام کمیجان؛ تنها مردان نیستند که باهمت و اراده در برابر سختیهای روزگار میایستند، بلکه شیرزنان بسیاری در کنار ما هستند که با گمنامی همچون مردان سخت در تلاش بوده و چرخ زندگانی را میچرخانند.
در مقاطع مختلف تاریخی زنان ثابت کردهاند که تفاوت در جنسیت مانع از این نمیشود که بتوانند به اهداف بلند دست پیدا کنند و در عرصههای مختلف به خوبی نقش خود را به عنوان عضوی از جامعه ایفا کردهاند.
زنان کارآفرین و توانمند بسیاری در شهرستان کمیجان هستند که در تلاشند نقشی ولو کوچک در تحقق اقتصادمقاومتی داشته باشند. «مرضیه عبدلی» یکی از این بانوان پر تلاش کمیجانی است که با دستان پر توان خود در سایه امید به آبادانی کشور میاندیشد و توسعه را در طرحهای اقتصاد مقاومتی میداند.
این بانوی کارآفرین کمیجانی با پایان تحصیلات خود در رشته مدیریت بازرگانی، کار تولیدی خود را با یک کارگاه تولید ترشیجات در حیاط کوچک خانه آغاز کرد و با تلاش و پشتکار توانست کارگاه چند منظورهای را راه اندازی و در عرصه صنایع تبدیلی در زمینه تولید مربا، لبنیات و دیگر محصولات دامی و کشاورزی فعالیت خود را توسعه دهد و گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بردارد.
در این گزارش سعی کردیم که گوشهای از فعالیتهای این بانوی کارآفرین و همسرش که ۴ سال از عمر خود را در عرصه «صنایع تبدیلی» سپری کردهاند را منعکس کنیم.
مرضیه عبدلی در گفتگو با خبرنگار سلام کمیجان گفت: از سال ۹۳ همراه با همسرم پس از گذراندن کلاسهای آموزشی تجربیات لازم درخصوص صنایع تبدیلی را کسب کردیم و درعرصه تولید انواع ترشیجات، مربا، خشکبار و لبنیات ورود کردیم.
وی افزود: تمامی مراحل تهیه و تولید محصولات به صورت طبیعی و سنتی در کارگاه انجام میشود و مواد اولیه محصولات به صورت ارگانیک از شهرستان کمیجان و مناطق همجوار تهیه میشود.
عبدلی با بیان اینکه برای ۵ نفر به شکل مستقیم فرصت شغلی در کارگاه خود ایجاد کرده است، گفت: برای شروع کار ۳۰ میلیون تومان تسهیلات از بسیج سازندگی دریافت و کارگاه کوچکی در حیاط منزل راهاندازی کردم بعد از توسعه فعالیت و افزایش تولیدات خود نیاز به مکانی مجزا داشتم.
وی با اشاره به تجربیات حضور در نمایشگاههای مختلف عرضه محصولات تولیدی، گفت: در طول سال با شرکت در نمایشگاه های متعدد تولیدات خود را به فروش میرسانم.
این بانوی کارآفرین کمیجانی با گلهمندی از مسئولان اظهار کرد: هزینه غرفهها بسیار بالا است و در این زمینه نیازمند حمایت مسئولان برگزار کننده از تولیدکنندگان هستیم.
عبدلی بازار فروش را از دغدغهها و مشکلات پیشروی خود دانست و گفت: باوجود این که محصولات تولیدی در کارگاه تمام مجوزهای بهداشتی و پروانه بهره برداری را دارد اما مشکل اصلی نبود بازار فروش مشخص در خارج از شهرستان است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تلاش دارم که کارگاه را توسعه داده تا اینکه روزی کارخانه تولید سرکه را در شهرستان احداث کنم و خوشبختانه برای این امر در نیمه راه هستم چراکه در شهرک صنعتی کمیجان سولهای را به منظور راهاندازی کارخانه تولید سرکه تحویل گرفتهام و اکنون منتظر تامین اعتبارات لازم برای دریافت تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی هستم تا با خرید تجهیزات کار را شروع کنم.
انتهای پیام/